Accés al contingut Accés al menú de la secció
Home
Inici
 

Destaquem

 
 • Jornada: Aplicació de mesures d'eficiència energètica per a la rehabilitació del sector residencial a Catalunya (25.06.2015)
  En el marc de l’Estratègia Catalana per a la Renovació Energètica dels Edificis (ECREE), el proper dia 14 de juliol, a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, tindrà lloc una Jornada, en la que es presentaran els resultats dels estudis d’aplicació de mesures d’eficiència energètica per a la rehabilitació del sector residencial a Catalunya, realitzats en el marc del projecte europeu MARIE (Repensant els edificis mediterranis per a la millora de la seva eficiència energètica).
 • Campanya conjunta de dinamització comercial de nuclis antics

  "Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir" és una iniciativa emmarcada en el Pla de barris, que vol potenciar i dinamitzar el comerç urbà de proximitat en els nuclis antics per millorar la qualitat de vida i la cohesió social.

  A partir dels objectius generals de la Llei de barris: projecte transversal, innovador i engrescador, i gràcies a la inquietud de compartir noves experiències entre els barris que desenvolupen aquesta Llei al seu nucli antic, va sorgir la idea de tirar endavant la campanya conjunta de dinamització comercial com un projecte comú per resoldre una necessitat comú: dinamitzar i potenciar el comerç de proximitat.

 • Requeriments de les prestacions permanents per al pagament del lloguer (23.04.2013)

  Aquí podeu trobar els llistats dels requeriments que es publiquin corresponents a les prestacions permanents per al pagament del lloguer de la convocatòria de l'any 2015. Estan relacionats segons la comarca en la que està la oficina a través de la que vareu tramitar la sol·licitud.


 • Inspecció tècnica dels edificis

   

Actualitat