• Imprimeix

Els municipis organitzadors

Campanya comercial "Comprar al barri té premi".

37 municipis, que compten amb la subvenció del programa de barris de la Generalitat de Catalunya, organitzen la vuitena edició de la campanya de promoció comercial i territorial dels barris antics que tindrà lloc durant el mes de juny de 2018.

Durant aquest mes, totes les persones que comprin als comerços dels barris antics dels 37 municipis organitzadors podran guanyar experiències per conèixer i gaudir del territori: estades en establiments turístics dels municipis organitzadors, visites guiades a llocs d’interès paisatgístic o del patrimoni arquitectònic local, tast de productes locals i lots de productes, entre d’altres.

En conjunt, aquests municipis sortejaran 1.406 premis, valorats en 117.800 euros, entre els clients dels establiments adherits i identificats amb el cartell de la campanya. Per participar-hi, els clients rebran una butlleta per cada compra, que han d’emplenar i dipositar a la urna que trobaran en el mateix establiment. Al final de la campanya, cada municipi organitzador farà un sorteig per escollir els guanyadors.

Municipis organitzadors de la campanya d’enguany i premis que ofereixen:

 

 

Data d'actualització:  23.05.2018