• Imprimeix

Resolucions nous perceptors

Resolucions de les prestacions per al pagament del lloguer per a nous perceptors

Llistats de notificació de les resolucions de les prestacions per al pagament del lloguer, un cop efectuat el procediment de verificació, d’acord amb les Resolucions corresponents.
Per consultar el llistat cerqueu els tres últims números i la lletra del vostre DNI amb el cercador que trobareu dins el menú d'edició de l'Adobe Reader.

Resolucions favorables

Perceptors dels ajuts al pagament del lloguer d'acord amb la RESOLUCIÓ GAH/657/2017, de 27 de marçper la qual es fa pública la convocatòria per a la concessió de prestacions per al pagament del lloguer per a l'any 2016 per a col·lectius específics.

Perceptors dels ajuts al pagament del lloguer d'acord amb la RESOLUCIÓ GAH/687/2017, de 28 de març, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer.

Resolucions desfavorables

Perceptors dels ajuts al pagament del lloguer d'acord amb la RESOLUCIÓ GAH/657/2017, de 27 de març, per la qual es fa pública la convocatòria per a la concessió de prestacions per al pagament del lloguer per a l'any 2015 per a col·lectius específics.

Perceptors dels ajuts al pagament del lloguer d'acord amb la RESOLUCIÓ GAH/687/2017, de 28 de març, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió, en règim de concurrència competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer.